De vijfkoppige formatie Bulldog LT vind zijn oorsprong in Langenboom (NB). De band heeft sinds kort een doorstart gemaakt en bestaat nu uit gelouterde muzikanten die allen in diverse bands spelen dan wel hebben gespeeld. De band heeft ook zangeres Debbie aangetrokken waardoor het repertoire kon worden uitgebreid.

Bulldog LT is reeds een begrip in de regio en staat voor een optreden met pakkende stevige classic rocknummers van o.a. Cream, ZZ Top, Lynyrd Skynyrd, Thin Lizzy, Iron Maiden, Bachman Turner Overdrive, Jimi Hendrix, Gary Moore, Rory Gallagher, Rolling Stones etc. Maar ook de rocknummers van U2, Queen, AC DC alsmede van eigen bodem zoals die van bijv. Golden Earring, Livin Blues etc maken deel uit van het repertoire.

Sfeervolle optredens in cafĂ©’s. De beuk erin op feesten of rotsvast op de grotere podia in de regio. Voor Bulldog LT is ieder optreden een oprechte happening, voor band en publiek. Zanger/gitarist Willy en zangeres Debbie, beiden met hun eigen karakteristiek stemgeluid, aangevuld met de stem van bassist Tonny, stelt de band in staat dit repertoire natuurgetrouw voor het voetlicht te brengen. Tonny staat ook samen met drummer Lex garant voor een strakke ritmesectie. En van gitarist Hein kan je meer dan alleen maar scheurend geweld verwachten, want in menig nummer wordt ook de gevoelige snaar geraakt.

Niet voor niets weet deze band dan ook de liefhebbers te boeien, van begin tot eind.

Voor informatie zie de facebook pagina van Bulldog LT.